Echipa de tenis a Romaniei asculta imnul de stat inainte de inceperea primului meci de tenis din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup dintre echipele Romania si Belgia, disputat in Sala Polivalenta Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti, sambata, 11 februarie 2017. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Echipa feminină de tenis a României a fost învinsă de Belgia (3-1) și va juca un baraj pentru menținerea în Grupa Mondială II a Fed Cup, după ce Elise Mertens a câștigat cu 3-6, 7-5, 7-5 în fața Irinei Begu, duminică, la Sala Polivalentă din București. Irina Begu (29 WTA) a pierdut, după două ore și 52 de minute, un meci foarte disputat, în care a avut numeroase șanse de a obține victoria.

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au învins cu 6-2, 6-0 cuplul Kirsten Flipkens/Maryna Zanevska și au adus echipei României punctul de onoare în meciul cu Belgia.

Sâmbătă, Kirsten Flipkens a învins-o pe Monica Niculescu în două seturi, cu 6-3, 6-4, iar Yanina Wickmayer a trecut în trei seturi de Sorana Cîrstea, cu 7-6 (4), 5-7, 7-5.

Leave a Reply