Mihai Tudose pleaca astazi la Bruxelles, in prima sa vizita externa in calitate de prim-ministru.

Seful Guvernului se va intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a mai spus ca printre intalnirile pe care premierul Mihai Tudose le are programate la Bruxelles se numara aceea cu presedintele Comisiei European, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Victor Negrescu si-a exprimat speranta ca vizita la Bruxelles a premierului va avea succesul scontat, in conditiile in care Mihai Tudose s-a pregatit foarte bine.

“Este o vizita de o zi si o vizita care cred ca va avea succesul scontat si mai ales este un mesaj pe care vrem sa-l transmitem, un plus de seriozitate in relatia cu Bruxelles-ul. Pot sa va spun ca ne-am pregatit foarte bine pentru aceasta vizita si sunt convins ca premierul Romaniei va incepe colaborarea cu Bruxelles-ul intr-o maniera pozitiva pentru romani si intr-o maniera pozitiva pentru prioritatile actualei guvernari”, a subliniat ministrul.

Leave a Reply