Bebe Kovesi a acordat un interviu pentru un post TV, în care vorbește despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Acesta a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată.

Întrebat ce părere are despre informațiile care au apărut în presă, Bebe Kovesi a spus că nu vrea să comenteze informațiile. „Nu doresc să comentez informațiile apărute în presă pentru că nu sunt primele și probabil nici ultimele. Am citit ce s-a scris. În niciun caz ceea ce se comentează nu este adevărat, sunt frânturi de informații”.

 Mai mult, Bebe Kovesi neagă faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. „Materialele furnizate de noi nu au fost folosite în zona cu probleme”.

„Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zona pe care ulterior le-am vândut-o beneficiarilor”, a mai spus Bebe Kovesi.

Direcţia Naţională Anticorupţie reacţionează după ultimele dezvăluiri despre fostul soţ al Laurei Codruţa Kovesi.

“Dosarul se află în lucru, alte detalii nu pot fi date în acest moment”, se anunţă într-un drept la replică.  Dosarul era instrumentat de procuroarea Mihaela Moraru Iorga, recent demisă de la DNA.

În dreptul la replică, DNA arată că „autorul articolului induce în eroare cititorii, prin acreditarea ideii că „Ancheta a fost oprită de DNA”, în condițiile în care dosarul respectiv este în lucru”.

Surse din presă susțin că ancheta în acest dosar s-a oprit în momentul în care procurorii au aflat că fostul soț al lui Kovesi a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. Mai mult, el asigura protecția firmelor de construcţii în fața organelor de control.

 

Raisa Rădoi

 

Leave a Reply