În urma perchezițiilor efectuate la ferma de porci care a aparținut fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea va trebui să se prezinte în fata procurorilor pentru a da declaraţii.

Actualul director al fermei, Ilie Liviu Dragne, a fost reținut de procurori, pentru o că ar fi comis evaziune fiscală în valoare de 200.000 de euro.

În ciuda faptului că avocatul lui Valentin Ștefan Dragnea, Maria Vasii, susține că acesta și-a vândut acțiunile la firmă la începutul acestui an și nu mai are nicio treabă cu ferma de porci, nu de aceeași părere sunt și procurorii.

”Ne-au spus explicit să avem prudenţă în relaţia cu media. Din câte am discutat cu băiatul domnului Dragnea nu a primit nicio notificare în acest caz. Dacă va primi, va merge. Nu avea nicio calitate atunci la această firmă. ne aşteptăm să fie chemat şi audiat ca martor”, a declarat avocatul Maria Vasii, la România TV.

Aceștia anchetează fapte petrecute în perioada 2010-2016 și din acest motiv, fiul lui Liviu Dragnea va fi chemat să dea explicații la Parchetul General, acolo unde a fost declanșată ancheta.

Leave a Reply