Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus despre cazul Brazilia de care i-a fost legat numele, că nu va rămâne fără urmări, fiind pregătit să meargă în instanță.

 Șeful social-democraților a precizat că el nu a furat bani în Brazilia și nici nu are vreo proprietate acolo, iar cazul este unul ”montat”.

”Eu cu asta merg până la capăt. Eu nu am furat bani din Brazilia, nu am spălat bani, nu am nicio proprietate în Brazilia. Ce au făcut e la fel de grav ca declarațiile de aseară ale lui Dragomir (Daniel Dragomir, adjunctul lui Florin Coldea – n.r.)”, a spus Liviu Dragnea.

”Eu am avocați și au acces la informații. Eu le transmit niște vești triste, eu nu las așa. O să merg în instanță, pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicați. Am vizat și ambasada Braziliei de aici. Această povestea montată, dată în presă, ca să avem motiv pentru niște verificări, nu va rămâne fără urmări, dar eu aștept cu răbdare”, a spus Dragnea.

După investigaţia publicată de site-ul Rise Project, DNA a extins ancheta în dosarul Brazilia și a confirmat că are în lucru un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei.

Pe 7 iulie, DNA a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, în legătură cu o parte dintre dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relaţii de la autorităţi din Brazilia.

În replică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, neagă orice implicare în afacerile despre care vorbesc Rise Project și jurnaliștii brazilieni, susţinând că “totul pleacă de la omul de afaceri George Soros”.

 

Leave a Reply