În plin scandal în PSD, Sevil Shhaideh, care se află pe lista de demiteri a premierului Mihai Tudose, a fost chemată la DNA pentru noi audieri.

Fostul șef al Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea a ajuns şi el la DNA. El este pus sub acuzare în dosarul Belina, în care sunt vizați cei doi miniștri ai Guvernului Tudose, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb.

Shhaideh a fost citată de procurori prin SMS şi este posibil să afle că i-a fost schimbată calitatea din suspect în învinuit.

De asemenea, în același dosar a fost chemat și fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici.

Este vorba despre trecerea Insulei Belina și o parte a Brațului Pavel la CJ Teleorman, prin hotărâre de Guvern, după care acestea au fost închiriate unei firme private.

Anchetatorii spun că a închiriat ilegal unei firme şi unei persoane particulare o insulă de pe Dunăre şi un braţ al fluviului în suprafaţă de 80 de hectare, la preţuri de nimic. Contractul a fost dat fără licitaţie pentru 10 ani, adaugă oamenii legii, care îi investighează acum şi pe un fost administrator public al judeţului Teleorman şi o contabilă de la Consiliul judeţean.

 

 

Leave a Reply