Liviu Dragnea, chemat la DNA

November 10, 2017

Liviu Dragnea a fost chemat astăzi la Direcția Națională Anticorupție. Președintele PSD nu a ajuns însă în fața procurorilor pentru că este plecat din țară.

Liviu Dragnea se va prezenta la DNA, potrivit avocaților săi, luni, 13 noiembrie. Deocamdată nu se știe în ce calitate a fost chemat să se prezinte în fața procurorilor.

Președintele PSD nu a fost văzut zilele acestea la Parlament.

Potrivit unor surse, pe lângă Liviu Dragnea ar urma să ajungă și alte persoane la DNA, unele având deja calitate de suspecți în acest dosar. Deocamdată nu ne-au fost dezvăluite numele, dar se anunță o zi cu mare agitație la DNA.

Ar fi două dosare în care Dragnea ar putea fi chemat de procurori să dea explicații. Este vorba de dosarul Tel Drum, unde șeful PSD nu are nicio calitate, dar poate fi chemat și în dosarul Belina, unde a mai fost citat și fostul vicepremier Sevil Shaideh.

În acest dosar, DNA a cerut ridicarea imunității pentru fostul ministru Rovana Plumb.

În acest caz, mai multe hectare de teren din Teleorman ar fi fost trecute abuziv din proprietate publică în cea privată, iar Liviu Dragnea ar fi știut de aceste lucruri.

Tel Drum este dosarul în care doi foști premieri ai României au fost audiați până acum la DNA. Este vorba despre Sorin Grindeanu și Victor Ponta.

Compania Tel Drum este acuzată că ar fi luat peste un milion de euro ilegal, bani din fonduri europene.

 

Leave a Reply