Sunt tensiuni între doi lideri din PSD : premierul Mihai Tudose şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Contrele dintre ei, purtate prin intermediul grupului de Whatsapp al comunicatorilor PSD, au răbufnit public, sâmbătă. Tensiunile și discuțiile în contradictoriu au apărut după decizia – între timp revocată – a edilului de organizare a târgului de Crăciun chiar în faţa Guvernului, acolo unde protestatarii se adună de obicei ca să scandeze împotriva puterii.

Discuția Firea-Tudose pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor din PSD a avut loc joi seara, exact în ziua în care Mihai Tudose a ieșit de la Guvern și a declarat, întrebat de jurnaliști, că decizia primarului general al Capitalei de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei este neinspirată.

Gabriela Firea a reproșat premierului că a făcut aceste declarații, dar i-a reproșat și faptul că s-ar afla într-o campanie electorală în interiorul PSD. Sunt mai multe declarații pe care premierul Mihai Tudose le-a făcut în ultimele zile și care au deranjat-o pe Gabriela Firea. Este vorba inclusiv despre declarația lui Mihai Tudose în care spune că statul paralel – despre care au vorbit mai mulți lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea – este un concept pe care nu îl înțelege.

De asemenea, după ce social-democrații au vorbit despre organizarea unui miting proguvernamental care ar urma să se desfășoare la Craiova, Mihai Tudose a spus ironic că el nu va participa la un asemenea miting, întrucât el e din Brăila. Și acest aspect a deranjat-o pe Gabriela Firea.

Leave a Reply