PSD anunţă că, în contextul decesului Regelui Mihai, mitingurile programate în weekend vor fi anulate. Anterior, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, declarase că o asemenea decizie urmează să fie discutată în partid.

“În aceste momente triste pentru toată națiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne unește, la dezideratele la care aspiră toți românii, de aici din țară și de pretutindeni.

Prin urmare, PSD anunță oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni.

În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestății Sale, drept pentru care PSD își va suspenda toate acțiunile politice prevăzute pentru această perioadă si sa aratam respectul cuvenit”, se arată într-un comunciat al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj cutremurător după auzul veştii că Regele Mihai I a decedat. “Golul pe care îl lasă în urmă este imens.”, susţine liderul Camerei Deputaţilor.

“Sunt profund întristat de vestea morții Regelui Mihai!
Lunga sa suferință nu a putut atenua șocul acestei vești. Aceasta este dovada cea mai palpabilă a prezenței Regelui Mihai în sufletele noastre, a importanței sale pentru noi, românii. Golul pe care îl lasă în urmă este imens. Imensă este însă și contribuția Regelui în Cel De-al Doilea Război Mondial și în salvgardarea destinului românesc.
Regele Mihai a luptat pentru o Românie întreagă, democratică și europeană, care-și respectă propria tradiție și propriile valori naționale. Testamentul său politic este limpede și nu avem decât să-l urmăm toți, indiferent de convingerile politice!
Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

 

Leave a Reply