Victor Ponta face noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea, Laura Codruța Kovesiși Klaus Iohannis! Fostul premier a anunțat că Laura Codruța Kovesi a ajuns la șefia DNA la insistențele lui Liviu Dragnea, care o numea ”prietena lui”, iar scopul acestei mutări era ca actualul șef al PSD să scape de dosarul ”Referendumul”. Dragnea avea dosar penal făcut de Daniel Morar, după referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, din 2012.

În plus, Ponta vine cu alte informații. Dragnea urma să îi retragă sprijinul politic, la înțelegere cu președintele Klaus Iohannis, dacă nu ar fi demisionat din funcția de premier. Mai mult, actualul deputat neafiliat devoalează o altă strategie secretă a fostului său subaltern din PSD și din Guvern: Dacian Cioloș a fost negociat de Dragnea și Iohannis.

Ponta a făcut toate aceste afirmații pe Facebook, într-un schimb de replici cu cei care i-au comentat o postare.

”Faptul ca nu au venit la referendum 50% nu este vina noastra a celor care am votat/ faptul ca Dragnea ne-a presat pe toti sa il schimbam pe Daniel Morar ( care ii facuse dosarul cu Referendumul) cu LC Kovesi spunand ce este “prietena lui” si il ajuta nu este doar vina noastra/ faptul ca am demisionat dupa “Colectiv” cand Dragnea se intelesese cu Iohannis sa imi retraga sprijinul politica ca sa il puna pe Vasile Dancu Premier nu are rost sa imi reprosezi mie! Nimic mai neadevarat! Am facut conferinta de presa la Palatul Victoria alaturi de alti ministri si am explicat de ce trebuie sa demisionez/ Guvernul “Ciolos” a fost negociat de Dragnea cu Iohannis si votat de parlamentarii PSD – eu nu am votat!”, au fost răspunsurile lui Ponta.

Leave a Reply